Hasta luego Zuid-Amerika!

posted in: Blogs, Ecuador-Peru | 0

De laatste 2 dagen van de vakantie brachten we in Lima door. We verbleven bij Michael, een Australiër die we op de boot op de Galápagos hadden leren kennen, en die in Lima woont en werkt. Eigenlijk wel lekker om weer even aan een ‘thuis’ te wennen en niet in een hotel te zitten. En Michael was echt supergastvrij! Hoewel het eigenlijk de bedoeling was te gaan sightseeen is het uiteindelijk gebleven bij wat wandelen over de Malecon (boulevard) van Miraflores, de wijk waar Michael woont, en lekker eten en drinken. Lima is vele koffietentjes en visrestaurants rijk, en heeft ook een aantal culinair zeer hoogstaande restaurants. Bij een van die restaurants, La Mar, gingen we zondagmiddag lunchen. Heerlijk gegeten en een mooie afsluiter! Zondagavond vlogen we terug naar Nederland, waar we maandag tegen het einde van de middag aankwamen.

Inmiddels zijn we weer thuis, en blij dat het lekker weer is, zodat we niet al te veel hoeven af te kicken :).

We hebben een heerlijke vakantie gehad, waarin we ontzettend veel dingen beleefd hebben en heel veel leuke mensen hebben ontmoet. Een ervaring die we niet haden willen missen!

Heel erg bedankt voor het meeleven/meelezen, en alle leuke reacties op onze blogs, dat vinden we altijd leuk om te lezen!

Tot de volgende reis,

Carla & Arjen

Leave a Reply